2012-09-30

Den stora Fancy Fatshion klädbytarsäljardagen

Wow vilken dag! Jag blir alldeles alldeles varm i hjärtat (och inte bara för att jag hade värmeslag)  och matt i knäna (och inte bara av utmattning) av att se så många härliga tjejer i en och samma lokal. Att äntligen få chans att träffa tex Maja och Smaragden som jag hittills bara "känt" online. Det var 55 som tackat ja, och 19 kanske på eventet. Jag tappade räkningen irl hur många vi var :-D Jag försökte va paprazzi och ta actionshopts men upptäckte efteråt att det var så många som aldrig fastnade på plåten :-( Undra om det var hundratals eller tusentals kläder i lokalen?!? Jag har sagt det förut, skönt att inte vara ensam om felköp!
Ett STORT tack till Sofie som ordnade lokalen. Och också tog på sig att kånka de överblivna jag-vill-inte-ha-längre-grejerna till Myrorna... lär bli ett par vändor ;-)


 
 
 
  
Jag shoppade för 115 kr och fick då tre toppar, en scarf, en väska, ett par handskar och tre fågelhalsband. Och så fick jag in 800 cash! Yeah

2012-09-29

Redo för Fancy Fatshion klädbytet!!!


Packar för Fancy Fatshion klädbytet/loppisen imorgon (tack till Sofie som ordnat lokalen! Läs under event i gruppen så får du reda på när, var, hur).
I och med att min utmattning leder till förvirring har jag märkt upp påsar vem som ska ha vad av det de "paxat". Litar inte riktigt på att "jag kommer ihåg".
Trött el ivrig... jag rev ner statyn jag fått av Anni-Frid & Tärningen... men va inte oroliga folks jag lyckades rädda den viktigaste delen! ;-)
NU dags för skönhetssömn... man vill ju va på topp imorgon när man träffar alla härliga människor i min Fancy Fastshion grupp. Efter ett år är vi nästan 1700 medlemmar. Hur coolt är inte det? Många av dem kände jag ju redan irl. Många har jag lärt känna. Och så spännande kategorien härliga människor som man bara "känner online". Ska bli superkul att träffa dem på riktigt imorgon! Så jag laddar för att; träffas, kramas, skratta, sälja, fynda och antagligen svettas. Lät bli hett i dubbel bemärkelse när alla snygga fatshionistas ska trängas på samma ställe ;-)
 
PS: Don't you worry. Räven ska INTE säljas. Han vaktar högen och håller koll på kontanterna imorgon!

2012-09-28

VIP-fika hos Marika

Marika Smith som håller i Burleskloppisen (för FJÄRDE gången på lördag) bjöd in mig och JolieVIP-shopping hemma hos sig då jag inte kan gå för det är Fancy Fastshion klädbytet samma dag. Det bjöds på småkakor och kläder i större storlekar... och så en hattparad så klart!
 
 
Jag som ju rensar för fullt hemma bland mina grejer BORDE INTE fynda nya. Men jag kunde inte stå emot Alika Circle Red (Alika betyder “beautiful one"). Och jag känner mig som a million bucks i Bettie Page blåsan. Ser fram emot att invida den på Stockholm Burlesque Festival.  
 

Snabb energi?!?

Näe, jag tror inte att Dextrosol funkar som energi. Men jag blev nyfiken ändå för det var med ny smak av LAKRITS... smakade så där... :-S
 

A day like that...


2012-09-26

Klädkaos

Fler bilder på mitt hem (lägenhet) har efterfrågats. Just nu ser det ut så här ;-) Förhoppningsvis försvinner allt (nåja, vi kanske inte ska överdriva) på helgens Fancy Fatshion klädbyte/loppis. All info finns i FF-gruppen under events.


Fika med Mrs Murphy

Igår var jag och Chefen förbi Mrs Murphy med fika som tack för att hon introducerade oss för varandra. Perfect match som Chefen sa :-D Jag stormtrivs ju på jobbet på Signerat.se & Nordicdesigncollective.se. Där jag får lära mig ALLT om e-handel! 
 

Varning för en ögonfransböjare!

Vid första anblick kanske du undrar varför jag lägger upp en närbild på mitt öga? Kolla igen. Noga. Den skitdåliga ögonfransböjarenröjaren från Ardell har knipsat av mina ögonfransar. Snipp. Snapp. Snut. Så var de långa fransarna slut. FAN! Har tappat fransar på andra ögat också. Får ju vara glad över att det inte var alla och bara på vissa ställen, men ändå! Detta har hänt en gång i mina tonår av en dålig franstång också. Jag behövde byta ut min gamla av okänt märke för den hade tappat stinget. Så någon som har tips på en BRA franstång som INTE knipsar av fransarna på längden utan gör sitt jobb och bara BÖJER dem?!?
 

Date med Mlemlan

Stockholm hade finbesök igen när Mlemlan var back in town. Vår grej är Wagamamabesök. Och så fika på det. Och så brukar vi vara lika. Men inte den här gången va? Tack gulliga för fikat på nya stället!
 

OOTD - vardagslyx


 
Leggings: Kappahl
Topp: Fancy Fatshion
Jacka: Lindex
Halsduk: kommer inte ihåg
Skor: Ecco
Väska: Åhlens
Halsband: Primark
Naglar: Loreal och wet n wild
Handtatuering: icke läsbart kom-ihåg-klotter
Latte: Espressohouse

Tack UNE!


Åh vad jag älskar att hämta ut överraskningspost! Denna gång GREEN PRIDE VOLUME MASCARA från UNE! Jag skrev ju tidigar i våras en recension av produkterna jag fick prova då. Pudret är fortfarande en lifesaver. Både för pudret själv men också för den geniala förpackningen! Jag återkommer med recention av mascaran när jag provat den...


2012-09-24

News: Julia programledare i Ink Master Sverige


Åhå, ännu en anledning att sitta bänkad i TV-soffan i höst! Julia Frej blir programledare i nya programmet "Ink Master Sverige". Så himla coolt! Jag fascineras ju av tatueringar och drömmer om fler (när jag har råd... och kan bestämma vad jag vill ha vart ;-) Och så är finaste Julia programledare. Julias moster Annika är en av mina äldsta vänner och vi brukade barnvakta Julia och hennes syskon. Julias syster, Jessica Frej, är också en känd TV-profil efter att ha tävlat i Sveriges Mästerkock. Snygga, söta, coola och förbaskat bra tjejer och förebilder är de!!!
På TV6 kan ni läsa mer om Julia och Ink Master.

Big Beat på lördag på Stacken!

För dig som funderar på helgens planer... På lördag är det Big Beat på Nalen, Stacken. Förutom burlesk från "the recident house cat" är det band som spelar live!
Jag har fått en sneakpeak av Velma Voluptous outfit och jag kan hinta att den är fab. FAB!!!

 

2012-09-23

Kenta, min stora kärlek!

"Kenta" gjorde entré för första gången på min "mustaschfest" tidigare i år. Jag tror han kom direkt från en samla-burkar-resa i Paris? Eller så var det en finlandskryss? Som sidekick hade han "Stoffe". Tyvärr kunde Stoffe inte närvara igår men jag blev överlycklig över att få äran att fotas med Djungelkungen. Visst att alla burleskartisterna på scen var fantastiska. Men Kenta satte mitt hjärta i brand!


 
Får Djungelkungen Kenta ditt hjärta att smälta? Smoking hot!!!


Sneakpeak av min lördag


Snodde detta fina kollage av Fröken Pralin. Sums it up!

Grrr


2012-09-21

Fotriktighet?

Kan man va en stilikon fastän man inte kan ha vilka skor man vill? Jag led ju av hälsporre under flera år och för att få bort det tvingas jag ha speciella ilägg och också bekväma skor. Fick ärva dessa felköp från mamsen. Känns liiiite som fotbollsskor. Fast sköna såna. Men kanske är ganska schyssta till svart kjol och skinnjacka i höst. What u think?
 

Vad vill du veta om mig?

Nu när tröttheten slagit till igen (FAN!) så orkar fantasin inte riktigt med. Så hjälp mig att slippa tänka ;-) Vad vill du läsa om här på bloggen? Eller vad vill du se? Vad vill du veta om mig? Nån fråga du velat ställa men aldrig vågat?

här illustrerat av question marks från Dime Store Emporium på etsy.com

2012-09-20

Skrattattack med Klas Hallberg!

 
Idag var jag och bossen testpublik för Klas Hallbergs kommande (namnlösa) föreställning. Fantastiskt! Skrattattack! Jag har älskat honom sedan jag såg föreställningen "Hångla mer" (jag såg den flera gånger). Fantastiskt att få vara delaktig i en kväll när han provar sitt nya material på publik.
Jag vill inte skriva så många spoilers för jag tycker att ALLA ska se den. Jag kommer antagligen gå och se den på Rival i vår också!
När jag såg "Hångla Mer" fick det mig att inse att Mr Fridh (ja han hette så ;-) inte var mannen i mitt liv. Och den föreställningen gav så mycket som jag burit med mig. Jag "småpussas" fan inte genom livet. Det härliga med den nya föreställningen var att jag inte kände att jag måste göra drastiska förändringar i mitt liv. Visst, jag målar säkert perfekta tavlor. Men jag vågar ställa "dumma" frågor. För frågar man inte får man ju inget svar. Jag har inte svar på allt men jag vågar dela med mig av mina funderingar och problem. Jag är inte ensam.

Vet du inte vem Klas Hallberg är tycker jag genast du ska klicka dig vidare till hemsidan



PS: Passande lyckokaka från kinakrogen vi åt på innan ;-)
 

News: Linda i Project Runway


bild lånad från TV3
Åh nu är nyheten ute. Lovely Linda är med i den första omgången av svenska Project Runway. Ska bli sååååå spännande att se henne på TV. Hon sjunger och pratar med sig själv under stress, hehe, låter som hon kan bli en härlig "karaktär". Make it work Linda, make it work. Börjar visas 1 oktober i TV3 och jag kommer sitta bänkad!!!
Läs mer på TV3.

2012-09-19

Vem drog ner rullgardinen?!?



Jag kanske såg fräschare ut än nånsin uppklädd till fjädrarna på burlesk på Börsen. Men verkligheten var att jag vilade i två dagar för att orka göra mig i ordning och gå ut.

Jag har hamnat i trötthetsträsket igen. Och det skrämmer mig. Idag klarade jag inte av att gå upp och jobba. Messade Maria att jag skulle komma in senare för jag behövde sova lite till... jag vaknade KLOCKAN TVÅ!!!! SCARY! Efter konsultation med husläkaren tror han att tröttheten kan bero på höga undertrycket. KAN? TROR? Hur länge ska jag behöva befinna mig i detta töcken när det är jobbigt att bara andas. Att jag tar tunga ljudliga andetag (såna som jag HATAR att andra tar). Jag vet att jag är trött när jag tvingas sova middag för att orka med dagen. Fan! Hur blev det så här... igen!!!
 

Blingblingnaglar!

Tack Luiza för wrappen från Lenson. Jag köpte bland annat detta fina nagellack från wet n wild. Blev helt fantastiskt när man målade på det svarta lacket! Festfin till vardags med "party of five glitters".

2012-09-18

Mer burlesk - BURKLÄSK!


KOMSI KOMSI...
DU missar väl inte Burkläsk på lördag?

Vi får så klart se arrangörerna Lady Francescca och Jolie Etoile på scen.

Samt uppträdanden från; Ruby Lu Scious, Yvette Les Fesses, Pepper Potemkin

Konferencier är... KENTA.

Jag kommer sitta längst fram och skrika mig hes!!! Och antagligen skratta så jag gråter när "djungelkungen" äntrar scen ;-)


En hunka om du förköper innan tors. Annars 120 i dörren. Hitta Burläsk på facebook här.



Grym Berniebild!

I burleskvärlden har även de utanför scenen STORA egen. Det gäller att take over the show ;-)
 
 
Från vänster; Fröken Pralin, Fancy, Lady Francescca och Jolie Etoile


Bernie Gogo har uppdaterat sin facebooksida med ett fantastiskt fotoalbum från Blackbird Burlesque Cabaret på Hamburger Börs. Det bästa är att det är backstagebilder också. För alla nyfikna som undrar hur burleskbrudar beter sig innan en show ;-) Smygkolla och GILLA facebooksidan här.


2012-09-17

Hur sätter DU upp en hylla?!?

Ögon Kakao-tavlan fick åka ner till förmån för en stringhylla. Kommer jag bara på vart jag ska ställa vad så blir det nog bra. Jag tycker själv att jag har ett GENIALISKT sätt att kolla hur högt/lågt hyllan skulle sitta. Måttade och klippte ut en mall av en hylla av en sopsäck. Mrs Murphy undrade vad jag gjorde dock. Hehe. Nåja, alla sätt är bra utan de dåliga...

20 cm mustasch!


Hihi, blir full av skratt bara av att titta på min nya GIGANTISKA muschebrosch från ASOS!

Bond + Adele = sant

Hade varit coolt att se Adele som Bondbrud. Men jag nöjer mig med vetskapen om att hon ska göra ledmotivet till nästa Bondrullen "Skyfall". Tack Kickan för updaten!

googled james bond + adele and found this :-)

Simple. As. That.


Rivalerna

Jag och Sam går alltid på bio och ser alla "dåliga" filmer. Alltså såna man inte "får" gilla. Vår plan var att se "Grannpatrullen" men då den enbart visades på Heron (ja, jag sa ju att vi väljer dåliga filmer ;-) fick vi komma på en backupplan. Det blev "Rivalerna". Vi är ju fans av  Zach Galifianakis och Sam önskade sig en våg av skratt i salongen. Och jo, filmen var faktiskt över förväntan. Skrattade tom med mer än jag trott! En bra kväll!





2012-09-16

OMFG!


Livet i fjäderskrud


Med golden nugget och tiger i Liljeholmen

Äntligen en date med världens bästa Nugget. The golden one. Vi träffades i Liljeholmen där vi pratade om livets stora frågor. Och shoppade nagellack till efterrrätt. Silver - check!
 

Och sen ett efterlängtat besök på nyöppnade "Tiger". Eller "TGR" som det heter i Sverige. Det är ju min favvobutik i Köpenhamn. Livsfarligt att den öppnat där. Även om man kan shoppa med gott samvete! Jag stod emot äppelfläkten (men kanske måste tillbaka och införskaffa den). Men en fin svartvit bag för 40 kr och gem i form av galgar fick följa med hem. Och cellofan för TIO kr styck (bunkrar upp inför jul ;-)

Fröken Pralin, hoppas du inte dödar mig för att jag besökte butiken utan dig. Du kommer lätt kunna locka dit mig snart igen ;-)

Call me "fancy" ;-)


Foto: Fröken Pralin

Tack till Blackbirds på Börsen!

Håll i hatten! Eller fjädrarna! Nu blir det flyga av tack vare de svarta fåglarna, och jag hade klätt mig därefter. Däremot tog jag knappt några bilder för att jag för en gångs skull ville NJUTA av en hel show. Jag står ju oftast längt fram med ajfånen/amatörkameran i högsta hugg och försökter ta snygga bilder medan jag skriker och fnittrar förtjust. Var faktiskt en annorlunda upplevelse att stå längst bak på en burleskshow och se allt. Så även om det är de fantastiska damerna i Blackbirds Burlesque Cabaret som borde synas på bilderna nedan så förevigade jag mest mig själv och mina andra snygga vänner ;-)
Showen förevigade jag mentalt och har tänkt på den flera gånger idag för det var så snyggt! De hade drillats perfekt av Hans Marklund och finslipat detaljerna. Och så ljuv musik från Grandma!
Kom igen Hamburger Burs, kör nu repris på showen nästa år! Fler borde få njuta av det här!





 
 
 
 
 
 
 

 

PS: Tänk vad oglamouröst mitt liv hade varit om jag inte hittat burlesken. Och vilka fantastiska människor jag hade gått miste om att lära känna!!!